fbpx

Servicii

Transformăm ideile în realitate

Indiferent de pasul la care a ajuns business-ul tău, te putem ajuta să continui să crești capacitatea de a vinde.

Servicii Dezvoltare

Stăpânim majoritatea limbajelor de programare și putem duce la bun sfârșit proiecte utilizând CMS-urile Prestashop, WordPress, Opencart, dar și exploatând la maxim tehnologii și framework-uri precum: Laravel, Vue, Bootstrap, Nodejs, Firebase, MySQL, React, Angular)

Marketing Digital

Oferim servicii de optimizare a campaniilor de promovare online. Facebook, Instagram, Facebook Ads, Google Adwords. În același timp, stăpânim și arta de a structura activitatea unei firme din mediul social online

Audit SEO, Audit Securitate, Audit Loading Time

Dacă îți dorești să oferi un boost de eficiență website-ului tău, te putem ajuta prin îmbunătățirea vitezei de încărcare, a optimizarii SEO, dar oferim și soluții de securitate pentru proprietatea ta din mediul online.

Aplicații Mobile

Extinderea serviciilor companiei tale într-un mediu accesibil tuturor utilizatorilor va deveni o necesitate. Crearea unei aplicații pentru dispozitivele mobile este unul dintre principalele servicii pentru care LionCode este recunoscută.

Branding

Modul în care te prezinți clienților tăi este una dintre prioritățile LionCode. Imaginea este un aspect important, iar strategia de branding este cea care îți va aduce clienți pe termen lung. Alege să te prezinți bine și într-un mod special.

Mentenanță

Siguranța funcționării website-ului afacerii tale este garantată de serviciile de mentenanță pe care le oferim, suport si consultanță unde îți suntem mereu alături pentru a lua cele mai bune decizii pentru compania ta.

LionCode - Servicii de WebDesign pentru afaceri puternice

Alege pachetul potrivit și crește-ți afacerea alături de o echipă de profesioniști

Formular de contact